Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere lever med smerter eller ømhed i fødderne. Det kommer typisk som følge af en aktiv hverdag med et arbejde, hvor der gås mange skridt og dyrkning af sport i fritiden. Korrekt fodtøj kan i mange tilfælde fjerne eller lindre smerterne. Vores fodtøj betyder nemlig meget for vores fødder, men det er der mange, som ikke er klar over. Derfor ender de desværre med at gå i forkert fodtøj, men forkert fodtøj kan ofte medføre ømme fødder og smerter i fødderne, fordi fødderne ikke får den støtte, som de behøver. Hvis du gerne vil komme ømheden eller smerterne i dine fødder til livs, kan du med fordel undersøge Senzones udvalg af gode kvalitetsrige herre- og damesko, så dine fødder får den støtte, som de har brug for.

Hvor sidder smerterne?

Hvis korrekt fodtøj kun lindrer dine smerter, og du gerne vil blive klogere på, hvad smerterne ellers kan skyldes, samt hvad du kan gøre anderledes, kan du få et præg om det nedenfor. De fire overordnede steder med fodsmerter er smerter under foden, i hælen, i forfoden eller i akillessenerne:

  • Årsagen til smerter under fødderne kan være, at du er platfodet eller pronerer dine fødder. Hvis du ingen svang har, kan du nemlig let komme til at overbelaste knoglerne i foden. Her vil en tilpasset sål kunne afhjælpe fodsmerten.
  • Årsagen til smerter i hælen kan være forkert fodtøj eller mangel på indlægssåler. Her vil korrekt fodtøj eller en specialsål afhjælpe smerten, fordi du dermed får den nødvendige støtte.
  • Årsagen til smerter i forfoden kan kan være nedsunken forfod eller forfodsforfald. Det rammer ofte dem, som er meget aktive i hverdagen. Her vil en tilpasset sål afhjælpe smerten. 
  • Årsagen til smerter i akillessenerne kan være betændelse. Her vil indlægssåler afhjælpe smerterne og gøre en stor forskel.

Kom smerterne til livs med Senzone

Senzone er specialister i ordentligt fodtøj og indlægssåler, hvorfor mange danskerne har oplevet smertefri fødder med hjælp fra Senzone. De tilbyder blandt andet en gratis fodanalyse, hvor der bliver foretaget en 3D-scanning af dine fødder. Fodforme og fodsmerter er helt forskellige, hvorfor der tages grundig hånd om dig og dit problem i form af personlig rådgivning, så du er helt sikker på at få den korrekte behandling. Du får altså kortlagt årsagerne til dine smerter, samt rådgivning til hvordan du slipper af med dem. Du får desuden et tilskud på 400 kr ved køb af indlægssåler, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark.