Er du en af de heldige, som har fundet sin udkårne?

Bryllupsforberedelserne venter med et helt univers af indbydelser, venues, menuer og ringudvælgelse. Drømmebrylluppet venter. Nu mangler du en fortryllende kjole, der får dig til at stråle, når du siger “ja” til din udkårne.

Bliv fortryllet af de smukke brudekjoler

At vælge den rigtige brudekjole er et stort øjeblik i en kvindes. Lige fra barnsben, da man så ”27 bryllupper” for første gang, har mange drømt om at indhylle sig i en fløjlsblød, hvid kjole.

Drømmekjolen kan være en fortryllende prinsessekjole og en fin tiara, som topper det yndige, lange slør, der indhyller dig. For en anden kan det være en tætsiddende havfruekjole, der fremhæver kroppens smukke kurver. Der er også noget rigtig fint over at iføre dig din mors brudekjole.

Har du et godt øje til stropløse kjoler, som viser dine skuldre frem, flotte ærmer, som udsmykker dine arme, eller måske drømmer du om en kjole med dyb ryg og blonder? De små detaljer er vigtige. Og du finder både kjoler i hvid, råhvid, støvet rosa og utraditionelle farver. Kun fantasien sætter grænser.

Vælg en kjole, der indfanger din skønhed og stil, og som passer til din venue. Sig ”ja” til den, som du drømmer om at iføre dig på din store dag og tænke på resten af dit liv.

God hjælp er nøglen til at finde den perfekte kjole

Det er dig, der skal være forelsket i din brudekjole. Men del gerne oplevelsen med din mor, din søster eller bedste veninde, som venter på, at du træder ud i din drømmekjole og kniber en tåre over, hvor smuk du ser ud.

Der er mange skønne brudesaloner i landet. Fx kan du blive inspireret af de mange brudekjoler i København.

Et godt råd er at medbringe et par højhælede, en stropløs bh og evt. shapewear.

Stort tillykke og god brudekjolejagt.