Er du helt vild med kjoler, og ønsker du bare at udvide din kollektion? Eller er du måske lidt mere i den usikre side af kjole-bærerende folk og skal have lidt inspiration? Lige meget hvad er du kommet til det rigtige sted. Her får du nemlig tre forskellige slags kjoler, som du bare burde have i dit tøjskab!

Maxikjoler

Den første kjole på listen er den lettere undervurderede maxikjole. Naturligvis er maxikjole et meget generelt begreb for kjoler der går til midt på skinnebenet eller længere ned, men derfor er den ikke mindre vigtig. Der findes et hav af forskellige maxikjoler på https://freequent.dk/collections/maxikjoler både med hensyn til design, farve og stil, således at du er sikker på at finde en, der er lige dig! En maxikjole kan både styles op eller ned, og bruges til næsten enhver lejlighed!

Slå-om kjoler

Næst efter maxikjoler, kommer slå-om kjoler. Disse skal, som navnet antyder det, slås omkring kroppen, og ofte hæftes enten ved en knap eller med et længere bindebånd. En slå-om kjole er for de flestes vedkommende virkelig flatterende, da man kan justere den som man vil, til at sidde og passe som ønsket. Kjolerne kan fås både i mini, medi og maxi, og dermed også bruges både om sommeren, men også om vinteren, med eksempelvis strømpebukser indenunder.

Festkjoler

Sidst, men ikke mindst, ses et absolut must-have i garderoben: festkjoler. Det er meget uspecifikt, og giver dermed bare dig mere mulighed for selv at bestemme rammerne. Festkjoler er som regel i et lidt mere spændende stof, og skal tilegnes de lidt mere fornemme arrangementer, der dog varierer i dress-code lige så meget som festkjoler varierer i stil, farve og udtryk! Det betyder heldigvis at man tit kan finde mange kjoler til forskellige lejligheder, og så bliver det svære simpelthen, at indsnævre det til den eller de par kjoler man kan lide!