Infrarøde terrassevarmere fra Wishco sikrer dig en behagelig temperatur udendørs, hvad end vi taler efterår eller vinter. Lamperne sikrer effektiv bestråling af varmegivende lys, hvor du og dine gæster får det fulde udbytte af den energi, terrassevarmerne bruger. For hvor varme har en tendens til at gå tabt i luften ved gasdrevne terrassevarmere, er infrarøde anderledes.

Wishco terrassevarmere brillerer nemlig ved, at fladen, lamperne rettes mod, modtager det meste af varmen. Mængden af varme, der forsvinder ud i æteren, reduceres. Resultatet er, at du får mere varme for pengene med en lavere elregning og forskånelse af miljøet til følge. Klik her for at se alle Wishco terrassevarmere og bliv klogere, hvad mærket har et tilbyde dig.

Hvor stor er din terrasse?

Terrassevarmere fra Wischo kommer i store som små modeller. Fælles for dem alle er, at de skræddersyet til at stå eller hænge ude i alle typer vejr, Danmark har at byde på. Individuelle forskelle tæller det areal, lamperne kan varme op. Fx kan den minimalistiske Wischo MINI varme ca. 17 kvm op, mens den større Carbon MASTER dækker hele 22 kvm, når den varmer.

Varmeregulering ved større modeller

Varmeregulering og evt. fjernbetjening til at skifte den ønskede temperatur på dine Wischo terrassevarmere er også relevante, hvis du er den kræsne type, som skal have den helt rette temperatur. Førnævnte Carbon MASTER har fire trin at vælge fra, hvad varmeregulering angår, mens Carbon PRO har to trin. Begge varmelamper har i øvrigt indbygget timerfunktion.

Tilbehør til Wishco terrassevarmer

Udstyr til dine terrassevarmere fra Wishco finder du også. Med en Basepod eller Tripod kan du stille dine terrassevarmere an, hvor du ønsker. Med et Easy-adjust beslag fra Wishco kan du montere lamperne fra loft og væg, fx i udestuen, så du får effektiv opvarmning året rundt.