Er du lige flyttet i ny bolig eller bor du i en lille bolig, hvor du har problemer med opbevaringen? Måske har du problemer med at have plads til alt eller måske er du så presset med opbevaringen, at der er blevet meget rodet derhjemme. Ved at tænke lidt mere kreativt hvad angår opbevaring kan du opnå meget mere opbevaringsplads. Vi vil her give nogle gode ideer til hvordan du kan bruge reoler og lignende fra Montana til at skabe en masse opbevaringsplads hjemme hos dig.

  • Udnyt pladsen over dørene

Et godt råd er, at du kan bruge pladsen over dørene og langs toppen af væggen til at hænge en hylde til f.eks. bøger eller andre ting i den størrelse. Fordelen ved dette er, at det er en hylde som ikke kommer i vejen på nogen måde, samtidigt med at det kan give en masse opbevaringsplads. Derudover kan det faktisk også skabe hygge og give en lidt mere hule-hyggelig stemning.

  • Kroge på døren

Kroge på dørene er en simpel men effektiv måde at få mere opbevaringsplads til sit tøj. Det kan f.eks. være på indersiden af skabslågerne du hænger kroge op. På den måde kan du også have tøj til at hænge der, hvilket naturligvis bare resultere i at du kan have mere tøj i dine skabe. Derudover kan det selvfølgelig også være på dørene rundt omkring i boligen.

  • Hylder i hjørnerne

Vi bruger aldrig nogensinde hylderne i vores bolig til noget, men man kan faktisk hænge hjørne-hylder op i hjørnerne af ens bolig. Det giver faktisk et utroligt flot look og skaber ny opbevaringsplads, som er perfekt til f.eks. bøger eller små fine ting, som familiebilleder og kunst. Det er noget du kan overveje, hvis du også vil have en løsning som giver et flot look.

  • Køb møbler der er multifunktionelle

Sidst men ikke mindst, så er det altid en god ide at købe møbler der er multifunktionelle. Det er uden tvivl den absolut mest effektive måde at få mere plads på i boligen. Det kan f.eks. være en sovesofa, som betyder at seng og sofa nu kun fylder et møbel i stedet for to. Det kan være spisebordet der også kan fungere som skrivebord, osv. Ved at gøre brug af sådanne møbler frigiver du automatisk en helt masse plads i boligen, som du kan bruge på f.eks. hylder, reoler eller bare på at have en lidt mindre crowdet bolig.