Har du svært ved at indrette dit hjem på en personlig måde? Dit hjem er din trygge base. Her har din hverdag sit udgangspunkt og det skal give dig en følelse af at du føler dig hjemme og tilpas. Din base skal afspejle din personlighed og måden hvorpå man kan hjælpe sig selv med at tilføje det til hjemmet, er ved at finde inspiration.

Kunsten at indrette personligt

Kunsten er at finde en balance imellem at indrette sit hjem med personlighed samtidig med, at boligen følger tidens nyeste tendenser. Til en start skal man altid huske, at være tro mod sin egen stil. Du kan sagtens lade dig inspirere af diverse boligmagasiner og sociale medier, men du bør samtidig indrette dit hjem efter det du kan lide.

Det kan være du har nogle arvestykker eller gamle møbler til at stå, som du vil skille dig af med. Dette behøves dog ikke. Hvis de ikke fejler noget, kan du blande dine moderne møbler med de gamle. Du kan fremhæve dem i hjemmet, ved at give dem en central placering i hjemmet. Hvis du ikke har nogle gamle møbler, så kan du helt sikkert finde nogle på diverse loppemarkeder eller her.

Vær kreativ

Du kan med fordel inddrage farver i din indretning. Leg med de farver, du godt kan lide. Du kunne måske også male en væg, for at skabe en kontrast i rummet. Du kan derudover også inddrage personlige oplevelser i indretningen. Har du for eksempel nogle billeder fra en rejse eller nogle souvenirs, kan du stille dem frem. Mere personlig kunst finder du ikke.

Undgå et sterilt og upersonligt udtryk ved at lade nogle af tingene stå tilfældigt. Dette er med til at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære, fremfor hvis det hele stod snorlige. Derudover skal du ikke være bange for at prøve nye ting, såsom at bygge dit eget møbel eller male dine egne billeder. Det uperfekte skaber hygge også bidrager dit håndværk til en unik indretning.