Når solen skinner over haven, findes der ikke noget bedre end at sætte sig ud på terrassen for at nyde det gode vejr. Men nogle gange kan solen også blive en tand for skarp, og hvis det på samme tid er varmt, kan det blive helt ulideligt at sidde udenfor på terrassen.

Men det behøver naturligvis ikke frarøve dig din mulighed for at komme udenfor for at sidde på terrassen, for med en god solafskærmning eller en markise kan du nyde det gode udeliv i sommervarmen uden at blive solskoldet eller få hedeslag.

En solafskærmning er derfor en god investering for alle, der elsker at opholde sig udenfor på terrassen om sommeren, for den giver dig mulighed for at altid at sidde ude med familie eller venner, når lysten melder sig.

Hvis du gerne vil gøre din solafskærmning endnu mere smart, kan du også vælge at installere en motor til din afskærmning, som gør det nemt for dig at køre afskærmningen ud og ind efter behov.

Du kan få en smart motor til din solafskærmning, markise eller lignende hos Somfy, der har lang erfaring med at levere pålidelige systemer, der gør det nemmere for dig at beskytte dig mod den skarpe sol.

Solafskærmning med mange smarte funktioner

Når alt andet i dit hjem bliver smart, er der ingen grund til, at din terrasse ikke også skal være det. Derfor tilbyder Somfy en løsning til din solafskærmning, som du kan styre med en app på din telefon.

På den måde har du altid mulighed for nemt at rulle din solafskærmning ind og ud, og du behøver ikke at bekymre dig om en fjernbetjening, der hele tiden bliver væk.

Du kan også få andre smarte elementer som eksempelvis en lyssensor, der sørger for, at din solafskærmning automatisk ruller ud, når solen skinner.