Skagerak er et internationalt designbrand, der blev grundlagt i 1976 i Danmark. Brandet har altid haft fokus på at skabe lækkert design, Skagerak havemøbler bliver kun smukkere med tiden og holder i mange generationer. De vil inspirere deres kunder til at leve godt og tænke langsigtet. Dette har Skagerak blandt andet opnået ved at være blandt de førende virksomheder inden for ansvarlig produktion af møbler.

Bæredygtigt producerede enkle og smukke designs

Skagerak lægger stor vægt på bæredygtighed og det enkle, smukke design. De samarbejder derfor med dygtige internationale designtalenter for at opnå dette. Skageraks bæredygtighed går dybt og rækker ud over blot produktionen af deres møbler; de er også meget omhyggelige med hvilken type træ, der bliver brugt i produktionen, samt hvordan de behandler deres medarbejdere og samarbejdspartnere. Skagerak ønsker at gøre en positiv forskel for verden – både når det kommer til design og produktion, men også i deres hverdag.

Global forsyningskæde med komplet gennemsigtighed

For Skagerak er det vigtigt, at kunderne altid ved, hvor produkterne kommer fra. Derfor har de gjort en stor indsats for at gøre deres forsyningskæde så transparent som mulig. Skagerak har i dag produktion i både Asien og Europa, og deres møbler kan findes i mere end 50 lande.

Benefit Corporation: Høje standarder for social og miljømæssig ansvarlighed

Skagerak er medlem af B-Corp bevægelsen – en bevægelse for virksomheder, der ønsker at gøre verden til et bedre sted. Skagerak er certificeret som en såkaldt ‘benefit corporation’, hvilket betyder, at de opfylder de højeste standarder for social og miljømæssig ansvarlighed. Skagerak ønsker at gøre verden til et bedre sted – både gennem deres produkter og den måde, hvorpå de driver virksomheden.

Design ikoner siden 1976

Skagerak er et af de få danske design brands, der er kendt og elsket over hele verden. Skageraks designs har altid været tidløse og stilsikre, hvilket gør dem perfekte til at give videre til de næste generationer.