Mode og indretning dækker over mange ting. Vil du gerne holde dig med på noden og navigere alt det, der trender, er det dog vigtigt, at du samtidigt husker dig selv og din egen personlighed. Dette er noget, der for alvor vil kunne mærkes, og i sidste ende er det noget af det, der kan gøre forskellen, når det handler om at

skabe mere end blot et kedeligt udstillingsrum.

Sådan får du personlighed og sjæl inkorporeret i din indretning

Et beboeligt hjem handler i høj grad om at ramme balancerne – for eksempel imellem det stringente og det hyggelige, det moderne og det klassiske, og ikke mindst det indretningsmæssigt flotte og det, der fremhæver din unikke personlighed.

Leder du efter gode måder at balancere sidstnævnte, hvor din personlighed og unikke væremåde kan inkorporeres, kan du med fordel tage udgangspunkt i følgende liste. Husk dog at ingen regler findes på området, og at det blot er op til dig selv at finde de helt rette balancer og dynamikker til netop dig og dit hjems indretning.

  • Tag ikke tidens trends så tungt hvad angår farver – og lad i stedet dyne yndlingssammensætninger pryde dit hjem. På den måde skiller du dig ud fra mængden, samtidigt med at et smukt udtryk skabes.
  • Pryd for eksempel også gerne dit hjem med noget, der fortæller din historie. Det kan være alt fra fotografier til såkaldte byplakater. Byplakater hylder nemlig en by, der er særlig for netop dig, og giver samtidigt en smuk æstetik til de ellers kedelige vægge.

Intet er rigtigt eller forkert, når det kommer til din bolig

Når det gælder indretning af eget hjem er intet hverken rigtigt eller forkert – dette kan være brugbart at huske, når alting synes at dikteres af diverse udskiftelige trends, der til tider synes svære at følge med i.