Mange danske parcelhuse bærer præg af, at være bygget tilbage i 60’erne. Det kan være en rigtig dyr omgang at modernisere og renovere sit hus, så mange får det aldrig gjort. Huset bliver herefter solgt videre til nye ejere, som af samme årsag, heller aldrig får det gjort. Det behøver dog ikke at være så dyrt at modernisere sit hus. I denne artikel vil vi kigge nærmere på hvordan man kan modernisere sit hus på budget, samt hvordan man kan prioritere de penge man har til rådighed. Nysgerrig? Så læs med herunder.

Vælg et rum

Hvis man ikke har alverdens penge til at modernisere sit hus, så kan man starte med et rum af gangen. Vælg det rum som er det vigtigste for dig/jer, og start der. I mange parcelhuse, er det især køkkenet der trænger til en ordentlig omgang, men et nyt køkken er dyrt og det bliver derfor ved drømmen for mange. En måde man kan spare en masse penge på, er ved at male skabslågerne og give dem nye greb, og dermed nyt liv.

Prioriter

Hvis vi holder fast i køkkenet, som det rum der skal renoveres og moderniseres, så kan det være en god idé at prioritere hvad der er vigtigst. Hvis man sliber skabslågerne ned, maler dem, og erstatter de gamle greb med nye, så er man allerede godt på vej. I stedet for at købe nye skabe og borde, så kan man i stedet bruge penge på godt udstyr, som f.eks. en elica nikola tesla, som er noget af det bedste der findes på markedet.

Køb brugt

Ligesom med alle andre ting, så kan der være rigtig mange penge at spare, hvis man ikke er sart og ikke har noget imod at købe brugt. Ofte kan man finde hele køkkener til salg på f.eks. DBA eller i diverse Facebook grupper. Nogle gange kan man være så heldig at få det gratis, mod at man selv tager det ned og kører det væk. Så med hjælp fra et par venner, kan man være heldige at få et nyt køkken, gratis.

Brug jeres netværk

Ved at forhøre jer rundt i jeres netværk, kan i også være heldig at finde de ting i mangler, og købe det til en god pris. I jeres netværk kan i også være heldige at finde personer der kan hjælpe jer med renoveringen, og dermed også spare rigtig mange penge, på udgifter til håndværkere. Det handler om at tænke kreativt.