Hvad enten du står og skal flytte ind i en ny bolig og dermed skal starte med at indrette fra bunden, eller du blot skal lave om derhjemme, kender du måske til denne problemstilling. Hvordan byder du æstetikken velkommen i din indretning? Dette kan være svært, men det kan altså lade sig gøre – også selv om du ikke er professionel bolig designer. Nedenfor finder du en guide til hvordan denne udfordring kan gribes an.

Køb de rigtige mærker

Selvom man ikke er en mærkesnob, så kan man måske godt erkende, at der altså er forskel på forskellige mærker – dette gælder både kvalitet og design. Dette er nok særligt sandt, når vi taler om genstande til boligen. Derfor vil du kunne mærke, at din bolig begynder at få et andet udtryk, når du skifter til de rigtige mærker. Dette kunne f.eks. være halskov & dalsgaard. Her er der både fokus på det funktionelle og æstetiske aspekt – er du interesseret i denne gode kombination, så køb halskov & dalsgaard her.

Nogle gange er mindre mere

Hvis der er noget som går igen hos flotte indrettet boliger, så er det, at der ikke ser rodet og uoverskueligt ud. For at få de helt rene linjer kræver det nogle gange at man indser, at mere ikke altid er bedre. Ofte skal du have færre ting og et minimalistisk look, før æstetikken virkelig kan skinne igen og det bliver en fryd for øjet.

Tænk farvesammenhæng i hele boligen

Når du så går hen til et mere minimalistisk look, tænker mange, at farverne og skal være simple og kedelige. Dette er dog ikke tilfældet. Du kan sagtens have friske og skarpe farve, blot de passer sammen i hele boligen. Prøv derfor og ligge dig fast på bestemte farver, som du kan arbejde videre med igennem hele huset.