Et hjem er først rigtigt et hjem, når det har personlighed og kant. Bor du hvidt, klinisk og helt minimalistisk, kan det således være svært at føle sig helt hjemme. Mange af os har dog svært ved at finde ud af, hvordan vi bedst giver boligen et personligt twist samtidig med, at vi holder det stilfuldt og bibeholder det minimalistiske skandinaviske udtryk, som mange holder af. I det følgende har vi derfor samlet en række råd til, hvordan du bedst giver dit hjem personlighed og kant.

Køb flotte plakater, der skaber et personligt twist

Noget af det bedste, du kan gøre for at give dit hjem personlighed, er at tilføre flotte plakater til væggene. Hos Minida.dk har de en række forskellige plakater, og derfor helt sikkert også noget, der passer til din smag. Hvad end du er til photo art, naturplakater, filmplakater eller plakater inspireret af områder som videnskab eller sport, vil du helt sikkert kunne finde noget, der passer til og din personlighed. Plakater er således en nem og dekorativ måde at udtrykke sine interesser eller æstetiske smag. Er du mere til klassisk kunst, findes der på Minida også håndmalede malerier i forskellige stilarter; nogle er meget abstrakte og grafiske, mens andre er naturalistiske og afbilleder kendte karakterer, objekter eller landskaber. 

Genbrugsmøbler giver dit hjem kant 

Genbrugsmøbler er en af de mest oplagte måder at give dit hjem kant. Køber du brugte møbler, frem for udelukkende at gå efter klassiske IKEA-løsninger, vil dit hjem få et langt mere personligt udtryk. Når du handler brugte møbler, kan du nemlig finde ting, du ikke finder i andre boliger, og som dermed er helt unikke for dit hjem. Det er ikke ensbetydende med, at hele dit hjem skal bestå af antikke teaktræs møbler. Faktisk kan det fungerer rigtigt godt at blande de minimalistiske, klassiske møbler med antikke stole, borde, skænke eller noget helt fjerde. Genbrugsmøbler er desuden ikke kun med til at give dit hjem et anderledes æstetisk udtryk, det er også både en ofte billigere og mere bæredygtig måde at handle møbler på. Hvis du vil gøre det så billigt som muligt, kan det være en fordel at køre til loppemarkedet og marskandisere i mindre byer, hvor de brugte møbler ofte er væsentlig billigere end de er i større byer. 

Blomster og planter gør hele forskellen 

Grønne planter i hjemmet, er noget af det allervigtigste, du kan gøre, hvis du vil have et hyggeligt hjem, der både har personlighed og kant. Det gør en stor forskel, at dine yndlingsblomster står friske på stuebordet, og at alle rum er dekoreret med én eller to grønne planter. Ønsker du at planterne skal give dit hjem ekstra kant, kan du vælge store statement-planter til stuen, for eksempel i form af et indendørs frugttræ. Alternativt, kan du indrette en lille grøn oase i stuen eller soveværelset. Et sådant hjørne vil ofte automatisk blive et sted, hvor du har lyst til at opholde dig og vil give hele rummet kant og liv.