Vi kender vist alle sammen til det med, at man kigger sig selv i spejlet, inden man skal ud ad døren, og man kan ikke lade være med at tænke, at ens outfit mangler et eller andet. Men hvad skulle det lige være? Jo det skulle da bare lige være et par smykker i dansk design!

Smykker er din bedste ven, hvis du synes, at dit outfit trænger til at blive piftet op. Læs blot med videre for at blive klogere på brugen af smykker som accessories.

Ole Lynggaard – smykker til særlige anledninger

Mangler du et unikt smykke til at pifte dit outfit op til en særlig begivenhed? Det kan eksempelvis være en barnedåb, et bryllup eller noget helt tredje. Så kan du med fordel tage et kig på det velkendte smykkebrand Ole Lynggaard, der kreerer elegante smykker – og så er det tilmed dansk design.

Smykker kan pifte ethvert outfit op eller ned

Vidste du, at du kan pifte dit outfit op såvel som ned, afhængig af hvilke og hvor mange smykker du bruger? Jo mere overdådige og farverige smykker du bruger, desto mere festligt vil dit outfit også fremstå. Gør du i stedet brug af minimalistiske smykker, har du et outfit perfekt til hverdagsbrug.

Det er lige netop det, der er så smart ved smykker – nemlig at du kan tilføre eller fjerne et smykke for at få dit outfit til at fremstå, som du ønsker det.

Opbevar dine smykker på elegant vis

Hvis du gerne vil passe rigtig godt på dine smykker, så er det en rigtig god idé at tænke over, hvordan du opbevarer dem. Du kan eksempelvis benytte et smykkeskrin eller lignende til at placere dine smykker i. Så slipper du for, at smykkerne får ridser, og du kan samtidig let finde de rette smykker til dit outfit.