Har du lige investeret i den nyeste iPhone eller mangler du lidt tips til hvordan du beskytter din mobiltelefon på moderigtig vis. Det er stort set altid sådan, at man bør beskytte sit elektroniske udstyr hvis man ønsker at det holder længe. Nyere elektronik har en tendens til at være moderigtig, men ikke just holdbare i længden. Så hvis du vil undgå ridser, skrammer og dyre regninger hos en reparatør, bør du finde noget udstyr der kan beskytte dit kæreste eje. Der findes heldigvis rigtig mange billige, moderigtige og nemme løsninger, så du ikke længere skal være bekymret for din telefon. 

Den synlige beskyttelse til telefonen

Har du lige købt en iPhone eller ejer du i forvejen en, er du sikkert godt klar over at disse telefoner har en tendens til at gå i stykker ret hurtigt. Derfor skal du selvfølgelig også passe rigtig godt på den. Derfor kan det være en god start, at investere i et cover, der dækker hele telefonen og på samme tid pifter udseendet lidt op. Har du en iPhone XR skal du finde et cover der passer præcis til den model, og altså vælge et iPhone XR cover. Det samme gælder for eksempelvis en iPhone X, som naturligvis kun kan bruge et iPhone X cover. Sådan er det med alle iPhones, men der stadig ingen grund til bekymring. Covers findes i stort set alle stilarter, så uanset hvilken iPhone du har, findes der et cover til din smag!

Den usynlige beskyttelse til telefonen

Selvom virus på telefoner, og især iPhones, er meget sjælden, er det ikke helt umuligt. Du skal altid huske at værne om dit privatliv, men det kan være svært at gennemskue hvordan det skal gøres på en smartphone. For at undgå sikkerhedstrusler, kan du gøre mange ting. Det er vigtigt, at du holder din iPhone opdateret, så man modtager den rigtige beskyttelse fra leverandøren. Derudover kan du selv undgå at klikke på ubekræftede links i mails, specielt fra personer du ikke kender. 

Generel snak om beskyttelse

De apps du downloader på din telefon er den største årsag til hacking. Sørg for at opdatere dine apps jævnligt, fordi det minimerer risikoen for, at kriminelle udnytter fejl og mangler i appen, og dermed kompromitterer sikkerheden på din iPhone. Derudover bør du aldrig handle online, hvis du er på et offentligt netværk, da din data ikke bliver krypteret. Hvis du skal handle på nettet over din smartphone, er det smart at bruge en VPN-forbindelse, som beskytter forbindelsen ved at kryptere data på din iPhone.