Nu er sommeren så småt på vej, solen kigger frem fra skyerne og temperaturen stiger stille og roligt. Det gode humør får de fleste til at bevæge sig udenfor og muligvis gå en tur ned i en gågade for at shoppe i butikker. Dette betyder, at hvis du er butiksejer, er det en god idé at sikre sig, at din butik står skarpt og ser indbydende ud. Udover at vejret gør det skønnere at opholde sig udenfor, så betyder plusgraderne også, at de fleste begynder at overveje at pakke vintertøjet væk og finde sommertøjet frem. I løbet af det sidste år, hvor vi alle har været påvirket af Corona, så har manges outfit i hverdagen måske bestået af joggingbukser eller nattøj, men som samfundet så småt begynder at åbne op igen, så vil vi også opleve flere og flere anledninger til at tage det flotte tøj på igen. Derfor er det en god idé at sørge for at sortimentet i din tøjbutik passer til vejret og sæsonens trends og farver. I kombination med det rette udstyr, kan tøjet i din tøjbutik fremstå fra sin bedste side. 

Forkæl din butik med nyt inventar

Tøjstativer og steamere er to væsentlige inventarer at have i sin tøjbutik. Tøjstativer er velegnet til opbevaring af tøj i en tøjbutik. Et tøjstativ fås i flere former og størrelser, og kendes blandt andet også som konfektionsstativer, dobbelte tøjstativer, rundeller, tøjkarrusseller, tøjstativer med arme og taskestativer. Desuden findes der også regnhætter til tøjstativer, så tøjstativet ikke er nødsaget til at stå indenfor ved dårlig vejr. Ydermere benytter de fleste tøjbutikker sig af tøjdampere, også kaldet steamere. Det er en god idé at sørge for at have en steamer i din tøjbutik, så tøjet altid fremstår smukt – og dermed er mere iøjnefaldende. Du kan vælge at have en proffessionel steamer på hjul eventuelt med en bøjlestang til, som tøjet kan hænge på mens du steamer det. 

Fordelene ved en steamer

Fordelene ved at benytte sig af en steamer til at udglatte sit tøj, er at tøj, ved langvarig opbevaring, ofte mister lidt af sin glans – men en tur med en steamer fikser dette på en mere effektiv måde end et strygejern. En hurtig tur med en steamer sikrer dermed at tøjet i din butik fremstår glansfuldt igen. Derudover så er en steamer en bedre løsning i forhold til at den ikke fylder det store i din tøjbutik, sammenlignet med et strygebræt.