Savner du, at der sker noget nyt i din stue? Og vil du gerne optimere din indretning? Så får du her en række tips til, hvordan du kan gøre det.

Skab varme og hygge med en pejs

I en stue skal der være plads til at slappe af og koble fra. Efter en lang dag er det rart med et sted, hvor du bare kan læne dig tilbage og lade op. Derfor er det også rigtig hyggeligt med en pejs. En pejs kan ikke bare give varme til din stue. Den kan også give en særlig ro og hyggelig stemning.

Der er ikke noget mere afslappende end at kigge på flammerne i en pejs. Til gengæld kræver en almindelig pejs en skorsten og en større installationsproces.

Derfor kan du heldigvis overveje en biopejs i stedet. En biopejs kræver ikke nogen skorsten og brænder på bioethanol, hvilket også gør det til en mere miljøvenlig løsning end en almindelig pejs. Desuden findes der mange forskellige biopejse, så du kan også sagtens finde en, der klæder og pynter i din stue.

Lav en rød tråd med farver

Hvis du gerne vil optimere din stueindretning, så kan du f.eks. forsøge at skabe en rød tråd. Det behøver nemlig ikke at være ret svært eller kompliceret.

Du kan lave en rød tråd i din indretning ved at udvælge nogle farver, som du lader gå igen flere steder. Det kan være på puder, tæpper, lamper, malerier el.lign. På den måde kommer der automatisk en fornemmelse af, at din indretning er gennemført.

Hvis ikke du har nogle særlige farver, du er vild med, så kan det lige så vel være nogle bestemte materialer. Det kan f.eks. være, at du lader lyst træ gå igen flere steder rundt omkring. Så skaber det også en rød tråd.