En morgenkåbe eller badekåbe er en luksus alle har råd til. Morgenkåber og badekåber får tankerne hen på et 5-hotel eller en spa. Man kan bruge morgenkåber som lounge-wear eller den midlertidige løsning, når man ikke ved, hvad man skal have på endnu. Når du kommer ud at badet, er en kåbe også et dejligt stykke tøj, som giver komfort inden man trækker i det rigtige tøj. Lige meget hvad du tænker, den skal bruges til, er en morgenkåbe eller badekåbe altid et dejligt køb.

 

Før du køber

Altid inden man køber noget, er det smart at lave research.

Før du køber din badekåbe, er det smart at tænke over, hvad du vil bruge den til.

Hvis du primært vil bruge den til at tulle rundt i den og om morgenen når du får dig dagens første kop kaffe, skal du måske gå efter noget, der giver bedst komfort.

Hvis du i stedet primært vil bruge den efter bad, skal du have med i tankerne, at din krop formodentlig stadig vil være fugtig, når du ifører dig kåben. Derfor skal man her overveje om man hellere vil have en, der er mere åndbar eller f.eks. absorberer fugten bedre, så badekåben ikke klistrer sig til din hud på en ubehagelig måde.

 

Hvordan man vælger den rigtige kåbe

Der er mange ting, der kan varieres på en badekåbe eller morgenkåbe. Det betyder, at man skal igennem lidt af en jungle, før man finder den rigtige. Til gengæld vil der næste med garanti være en morgenkåbe, der er perfekt til lige præcis dig.

Når du skal vælge badekåbe, skal du tænke over hvad du selv synes er behageligst. Der er højst sandsynligt ikke mange, der skal se dig i den, og derfor er det vigtigst, at du føler dig tilpas. Dermed er det ikke sagt, at den ikke må være trendy, hvis det er det, du har det bedst med.

Man kan også få forskellige længder, og her er det vigtigste også, hvad du selv bedst kan lide. Skal den gå helt ned om anklerne, så det føles som at have et blødt tæppe på eller skal dine ben være frie?

Til sidst skal du tage stilling til stoffet. Der findes frotté som er den type, der bruges til håndklæder og vaffel, som er den type man oftest finder på hoteller. Generelt er det bedst at gå efter bomuld, da det absorberer varmen bedst.