I mange år har tasker været en vigtig accessory for kvinder. Dametasker er ikke bare en praktisk måde at opbevare de mange ting, vi ønsker at have med os, når vi til dagligt er hjemmefra – de er blevet til et modeobjekt og endnu en af de mange måder, hvorpå vi signalerer vores stil, smag og personlighed. Flotte modetasker, såsom fra mærket o my bag er med til at holde lædertasken moderne. Men vi bør ikke overse vigtige parametre såsom holdbarhed, både i materiale og anvendelighed.

Holder længe

Håndtasker i læder er stadig populære, og det er der mange grunde til. For eksempel er læder et meget holdbart materiale, der ikke slides så hurtigt som mange typer stoffer. Hvis ellers læderet er kraftigt og af god kvalitet, er det næsten umuligt at slide et hul i.

Værd at reparere

Det svageste punkt ved lædertasker er generelt syningerne. Men hvis disse er veludførte i en stæk tråd, kan en lædertaske holde i rigtigt mange år. Skulle syningerne gå op eller tråden deri knække, er det ikke svært at reparere dem. Ofte kan du selv gøre det med en lædernål eller saddelmagernål samt en egnet tråd.

Taskens indretning

Hvor stor en taske du har brug for, kommer an på om den er til hverdag eller fest. Det er ofte praktisk hvis den er indrettet med flere rum og lommer, hvoraf nogle gerne må kunne lukkes. Så behøver du ikke rode hele tasken igennem for at finde den lille ting, du lige mangler.