Glem alt om store klodsede højtalere, som fylder det hele. Trådløse højtalere er blevet rigtig populære de seneste år, og de leverer en rigtig god lydoplevelse.

 

Til dine daglige gøremål i hjemmet

Det er hyggeligt at lytte til din yndlingsmusik eller podcast, mens du gør rent, laver mad eller noget helt tredje. Når du holder fest, er de trådløse højtalere også praktiske og skaber god stemning. Højtalere er ikke længere store og grimme. De trådløse højtalere fås i mange flotte designs, som vil være en stilfuld tilføjelse til dit hjem. De findes i diskrete farver og enkle designs, så det er nemt finde én, som passer ind i din indretning. Hvis du ikke vil have højtaleren stående fremme, kan du nemt gemme den væk, når du ikke bruger den.

 

Hvilken trådløs højtaler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken trådløs højtaler du skal vælge, kan du få en udførlig guide til de nyeste og kommende trådløse højtalere. Trådløse højtalere findes i mange forskellige størrelser og former. De kan være firkantede, runde, store eller små. Derudover kan du få trådløse højtalere som bruger batterier, eller hvor batteriet er genopladeligt. Det er slut med ledninger og stik over det hele, som ser rodet ud. Trådløse højtalere fås i forskellige prisklasser, og prisen vil ofte afspejle den lydkvalitet, du får. Hvis du forventer lyd, som ved et stort surround sound anlæg, vil du blive skuffet, da dette vil kræve et musikanlæg af en vis størrelse. Men til hverdagsbrug er en trådløs højtaler helt fint.

 

Fordelen ved trådløse højtalere

Trådløse højtalere er rigtig smarte, fordi de ikke bruger en masse ledninger for at afspille lyd. Du kan koble højtalerne til ved hjælp af Bluetooth på din telefon eller computer, og det er ikke noget problem at koble flere enheder på, hvis I er flere i husstanden. Hos Mobil.nu hersker der ikke tvivl om, at trådløse højtalere er geniale: “Trådløse højtalere spiller for vildt og de er absolut kommet for at blive. De bliver bedre, mere usynlige og billigere. Vi dækker seneste nyt og slipper de seneste rygter om kommende trådløse højtalere”, Steen Jørgensen, Mobil.nu. Hos Mobil.nu er du altså garanteret kyndig vejledning på de nyeste produkter, og du kommer ikke til at gå glip af nye lanceringer.

 

Din personlige assistent

Inden for de sidste par år, er der kommet trådløse højtalere med stemmeassistent på markedet. Denne type højtaler genkender din stemme, så du kan bede den om forskellige ting. Det kan for eksempel være at skrue op og ned for lyden, springe til næste nummer, fortælle om vejrudsigten med mere. Denne funktion kan være rigtig praktisk, hvis du er i gang med andre ting. Nogle trådløse højtalere har en touch skærm i stedet for knapper, hvilket er smart og giver et minimalistisk look. En trådløs højtaler er let at flytte rundt i dit hjem, men du kan også købe flere højtalere til de rum, du bruger mest. Det kan for eksempel være i køkkenet, badeværelset eller stuen.