HAY-kasserne har gennem flere år fundet sig vejen frem og blevet nogle af de mest populære opbevaringskasser. De praktiske kasser er til at finde i mange danskeres hjem, og det kan man godt forstå – for det ser i hvert fald ikke ud til, at deres popularitet vil aftage foreløbigt.

De populære foldekasser er til at finde mange steder, hvor man finder et bredt udvalg af kasserne. Dette er f.eks. hos Little Happy. Hos dem findes et bredt sortiment fyldt med HAY kasser i forskellige farver og størrelser. Med linket her, https://littlehappy.dk/hay-kasser, findes hele udvalget, og så skal der bare findes de kasser der passer til hjemmet.

 

Derfor skal du vælge HAY foldekasser

HAY i sig selv er et moderigtigt brand der giver spil i indretningen og skaber det moderne og fine look. Med HAY foldekasserne er det blevet mere rustikt, og dermed kan de være det personlige præg og skabe mere personlighed til den moderne indretning. Man vil aldrig fortryde et køb af en HAY kasse!

  • Farver til enhver smag

HAY foldekasser findes som sagt i alverdens farver, og dermed kan det altså godt blive svært at finde lige dén, som man synes passer til hjemmet. Men med de mange forskellige farver kan man have dem i forskellige farver i hvert rum, og dermed få et personligt tvist i alle husets værelser.

  • Forskellige størrelser giver forskellige muligheder

HAY kasserne findes i 3 forskellige størrelser; Small, Medium og Large. Dermed åbnes der altså op for tonsvis af muligheder, når det gælder opbevaringen. Med Small kan der opbevares lidt mindre ting som legetøj eller strømper. Med Medium kan man prøve af med lidt større elementer som sko eller bamser. Og til sidst med Large – dette kan være vinterjakker i kassen under sengen, eller opbevaring af håndklæder på badeværelset. Mulighederne er uendelige!

  • Både praktiske og pæne

Ikke nok med, at kasserne findes i mange farver og smarte størrelser, så er de både pæne og praktiske samtidigt med de andre ting. Kasserne er nemlig designet så de kan stables efter størrelse, og så kan de jo selvfølgelig foldes sammen når de ikke er i brug. På den måde spare man plads og man kan skabe sin egen reol med kasserne stablet.

 

Har vundet indretnings-elskernes hjerter

Der er ingen tvivl, at kasserne har ramt mange mennesker der går op i indretning. Kasserne er ideelle til organisering af dit hjem og giver hjemmet et personligt præg, alt efter, hvilken farve man vælger. Kasserne findes i alverdens farver og forskellige størrelser, så det vil ikke være svært, at finde kassen/kasserne der passer til hjemmet.

Indretnings-elskerne er helt vilde med kasserne grundet de mange muligheder der åbnes op for. Kasserne kan jo bruges til alverdens opbevaring, og da de kan tåle både kulde og varme, kan de både bruges til opbevaring i køleskabet eller i stuen – kasserne sætter ingen grænser.

Eksempelvist på badeværelset er kasserne gode. Her kan der hurtigt blive rod i skabe og skuffer – men ikke mere! Disse kasser kan nemlig sagtens puttes i skufferne så der kan skabes orden efter kategori. Det samme i badet, sæben giver mærker i gulvet? Ikke mere, for kasserne kan nemlig også tåle vand, så de er perfekt opbevaring i bruseren.