Dyk ned i NATURES Collections naturlige univers fyldt med ægte pels og skind og de mest fantastiske, dekorative puder, der kan skabe nyt liv i ethvert hjem. En ægte pelspude er uden tvivl det, du mangler, for at gøre din indretning fuldendt. En smule natur har aldrig gjort skade – nærmere det modsatte. Forelsk dig i en eller flere af vores populære puder med ægte pels og opdag den komfort og helt utrolige nordiske stemning, som de bringer med sig. Hos NATURES Collection kan de slet ikke få nok!

 

Et bredt udvalg

Hos NATURES Collection finder du et bredt udvalg af alverdens pelspuder i forskellige størrelser og former. Derfor er der uden tvivl de rette puder til din indretning. De har kvadratiske, rektangulære, runde, kugleformede, pyramideformede, osv. Der er noget til enhver smag. Dertil arbejder de med forskellige pelstyper, hvorfor du kan finde pelspuder af både kanin- og lammeskinds- og ægte minkpels. Dertil har de eksklusive puder med ægte koskind og zebraskind.

 

Uanset hvilken pude du vælger, kan du bringe naturen helt tæt på med ægte pels og skind. Det kommer af, at de kun arbejder med 100% naturlige materialer.

 

Et naturligt design

Du kan ikke undgå at blive fuldstændig betaget af deres nyeste pelspuder med et naturligt design, der tager dig med direkte ud i det rå klima. Lad fantasien overtage dine tanker, når du ser og mærker de nye designs med newzealandsk lammeskindspels og former, du kan finder i det fri. Designet er stilrent, smukt, anderledes og sjovt på én og samme tid.

 

Tag på tur til vandet med deres nye pude med form som en muslingeskal. Designet er dekorativt og stilrent, så du virkelig kan give din stue eller dit soveværelse kant af natur, der er taget til helt nye højder.

Udforsk skovbunden, bjergtoppenes atmosfære eller havets dyb med deres pyramideformede Hemitate pude og den kugleformede Angelite pude. Disse puder byder på et utal af muligheder, og du kan drømme dig derud, hvor du føler dig bedst tilpas og allermest fri.

 

Se også deres Coral Reefs puder, som har en cylinderform, du kan finde på havets bund i koralrevet. Det er magisk, hvordan et så simpelt og stilrent design er affødt direkte af den rå natur. Vi elsker det!

 

Komfort og blødhed

Ikke nok med at vores puder er et naturligt og stilrent element til din indretning, så tilbyder den ægte pels også en fantastisk blødhed, som du får svært ved at undvære, så snart du har oplevet de fine hår. Dertil yder puderne den helt rette støtte, så du roligt kan læne dig op ad dem og nyde godt af alle fordelene ved den rene natur. Med puder fra NATURES Collection kan du gøre de fantastiske stunder med familien til filmaften endnu bedre og varmere. Den ægte pels er uden tvivl det, du mangler!

 

Oplev ægte pels og ren natur helt tæt på ved at invitere vores ægte pelspuder ind i dit hjem. De vil uden tvivl få en stor plads i dit hjerte, da de bringer en stemning med sig, som du ikke ønsker at gå glip af. Hvilke af deres puder kan du allerbedst lide? Vi har svært ved at vælge.