Der at finde seng kan være mere end besværligt. Det er de færreste voksne mennesker, som i dag sover i en lille enkeltmandsseng, så man skal ofte op i de større senge, hvis man skal have ny seng. Her kan man dog støde på nogle forskellige udfordringer når det kommer til størrelser.

Hvis man bor i en lille lejlighed i København kan det for eksempel være svært at få plads til en stor dobbeltseng, hvis man bor sammen med sin partner, og en halvanden mands seng bliver også hurtigt lige lille nok, hvis der er to mennesker der skal ligge i den hver nat. Dobbeltsengen kan også hurtigt blive for stor, så man ender med at ligge i hver sin ende af sengen, og miste en del af det intime i forholdet. Derfor kan man overveje at finde den gyldne mellemvej og investere i en trekvart seng.

Hvad er en trekvart seng

En trekvart seng er ikke bare tre fjerdedele af seng, men derimod en seng, som er list større end en queensize, men heller ikke lige så stor som en dobbeltseng. Fordelen ved denne seng er, at den er en smule mindre, så hvis man bor i en lille lejlighed i Købehavn kan det være svært at få plads til en så stor seng. Her kan den lidt mindre seng, som en trekvart seng er blive nyttig, så man alligevel kan få mast sengen på plads i lejligheden, og der også kan blive plads til andre ting.

Som tidligere nævnt kan man naturligvis også vælge at investere i en queensize seng, men der kan være nogle ulemper ved dette. Naturligvis fylder den lidt mindre igen, men hvis det bliver for småt kan det også være ubehageligt at sove i hver nat med sin partner. Det kan nemlig hurtigt blive meget varmt og ubehageligt, hvis man ligger helt tæt op af hinanden hver nat. Derfor kan det også være en god ide med lidt plads, så man kan bevæge sig rundt i sengen, men ikke så meget plads at man sejler.