Gulvet har stor betydning for enhver bolig. Det handler nemlig om at finde et gulv, der på samme tid er pænt, modstandsdygtigt, behageligt at gå på og rengøringsvenligt, og det er faktisk ikke helt nemt – specielt ikke, hvis du holder dig til de traditionelle gulvtyper. Her har vi samlet nogle af de bedste gulvtyper til din bolig – uanset om du har brug for et nyt gulv på badeværelset, i køkkenet eller i stuen.

 

Polyurethan gulv

Et polyurethan gulv bliver også kaldt et komfortgulv. Det bliver det kaldt på grund af dens bløde gummibelægning. Denne belægning sørger for at gulvet får en støddæmpende egenskab, og det garanterer en behagelig gangkomfort. Belægningen virker ydermere støjreducerende, hvilket gør det ideelt til hjemmet såvel som skoler, sygehuse og kontorer. Polyurethan gulve er desuden meget rengøringsvenlige på grund af den glatte overflade – og så er pu gulve også meget slidstærke og modstandsdygtige. Pu gulve fås også i alle farver, så det kan tilpasses efter dine individuelle behov og ønsker.

 

Microcement gulve

Microcement er virkelig blevet et populært element i den moderne indretning – og det er hovedsageligt på grund af dens minimalistiske udtryk, der samtidig sætter et præg af design og luksus. Det absolut bedste ved microcement gulve er, at det kan lægges på alle overflader. Det betyder, at der ikke skal bruges en masse tid og penge på nedbrydning. Microcement gulve er slidstærke – og de giver også alle muligheder for individuelle løsninger. Gulvene fås i flere farver med både rustikke eller rå strukturer, så det passer perfekt ind i din bolig.

 

Designgulve

Designgulve er til dig, der virkelig ønsker at dit gulv snakker med i indretningen. De giver – ligesom microcement gulve – et cementbaseret gulv, men der er her stor mulighed for at lege med farver, mønstre og andre effekter, så gulvet bliver lige som du gerne vil have det. Et designgulv kan lægges på alle overflader, og det er desuden også nemt at vedligeholde og rengøre. Gulvet er også fugefrit og har en høj slidstyrke – og det kan derfor bruges i både hjemmet, kontorer og butikker.

 

Skal du have lagt et nyt gulv? Epoxy Design & Industri kan hjælpe dig med at finde det gulv, der passer bedst til dine ønsker og behov.