Smykker er ofte noget, vi har og bruger, fordi vi synes, det giver lidt ekstra til det outfit, vi har på. Der er stor forskel på, hvilke smykker man godt kan lide, og her handler det på ingen måde om at følge en bestemt mode, men om at finde noget, man godt kan lide at gå med. Det skal være noget, du føler, passer til dig, uanset hvordan det ser ud.

Der er nogle mennesker, der ikke bryder sig om at gå med armbånd, fordi man ikke kan lide følelsen af noget om håndleddet, mens andre ikke går med halskæde, fordi det er upraktisk i en arbejdssammenhæng. Så handler det måske om at finde et par fine øreringe eller en ring, for eksempel fra Månesten, man kan gå med til hverdag, som også kan give en følelse af lidt ekstra og noget specielt. Smykker betyder meget for de fleste, så der ligger måske også noget affektionsværdi i det.

Guld, sølv eller begge dele?

Når du står og er ved at klæde dig på til at skulle til noget, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv, så er det måske svært at finde ud af, hvilke smykker du skal vælge. Skal de være i guld eller sølv, skal halskæden være lang eller vil du helst bare have noget, der er småt og som det næsten kun er dig selv, der ved, du har på? Det er mange spørgsmål, der skal besvares, og i mange tilfælde er det nemmeste faktisk bare at prøve sig frem – det gør det hele lidt lettere.

Når du har fundet noget, du godt kan lide, så kan det sagtens blive noget, du kommer til at bære hver eneste dag. Det er det gode ved smykker – det betyder sjældent så meget, hvad du har på, at du ikke altid kan bære de smykker, du vil.