Det er fedt at opholde sig uden for, når vejret tillader det. Særligt i et land som Danmark, hvor vejret ikke altid er på vores side, er det en skøn følelse af at kunne nyde friheden ved at være i det fri. Mange af os er så heldige, at vi har vores egen have. Og hvorfor ikke udstyre den med nogle fede ting, der gør det ekstra sjovt at være i den? Vi bringer her 4 gode bud på nyt udendørs legetøj til haven.

Kølebrønden

Siden den folkekære film ”Blinkende Lygter” har ordet ”jordhul” været almindeligt kendt. Det dækker naturligvis over, at øl (eller andre drikkevarer) kan opbevares i jorden, hvor den ved rette dybde får helt rette temperatur.

Nu kan du få dit helt eget jordhul til at køle dine drikkevarer i, men i en lidt mere praktisk form. En kølebrønd er let at grave ned og har et praktisk håndtag, som gør det let at trække alle dåserne op fra jorden.

Havebruser

En havebruser til det fri gør det muligt at stå i haven og blive skyllet godt igennem. Følelsen er super efter at have ligget og solet sig i solens varme stråler, eller når du skal have vasket og kølet kroppen efter en gang træning i haven eller en fodbolddyst med børnene eller vennerne.

Der er noget ganske særligt over at kunne stå og vaske sig, mens man kigger op på den blå himmel og fuglene kvidrer.

Et oppusteligt lærred

Du har sikkert set reklamerne for f.eks. Zulu Sommerbio, hvor man kunne sidde i bilen og se film under åben himmel. Netop det at se film under åben himmel er en herlig oplevelse. Men vidste du, at du kan kæbe et oppusteligt lærred til haven, så du selv kan se film udenfor? Et sådant lærred findes i mange forskellige størrelser og vil give en anden form for hygge til filmen. Bare husk popcorn og et blødt tæppe!