Er du en tøjelskende person? Så har du helt sikkert også en drøm om at kunne træde ind i dit helt eget luksuriøse walk-in klædeskab! Hvis du har et ekstra rum til rådighed i din bolig – enten i forlængelse af dit soveværelse eller bare et andet sted i hjemmet – så kan du med fordel udnytte rummet til din fordel og lave det om til den walk-in garderobe, du drømmer om. Læs blot med videre for at få et par gode tips til denne proces.

Find det perfekte reolsystem

Der findes en masse smarte reolsystemer, som med fordel kan benyttes i dit walk-in, men det er ikke sikkert, at disse systemer passer ind i lige netop det rum, du har til rådighed. Heldigvis kan du også få skræddersyet den perfekte walk-in løsning hos et interiørfirma. Dette sikrer dig, at du kan få lige netop det walk-in, du drømmer om, og du kan samtidig få en løsning, der matcher dit budget.

Opsæt optimal belysning

Det er helt afgørende, at der er god belysning i dit walk-in klædeskab, netop fordi det hjælper dig med at se dine outfits ordentligt. LED belysning er den ultimative løsning, fordi det sikrer dig skarp og holdbar belysning. Vil du gerne peppe din walk-in garderobe lidt op, kan du placere nogle LED bånd langs kanterne i loftet eller inden i eksempelvis reoler og skabe.

Sørg for et eller flere spejle i rummet

En anden ting der er mindst lige så afgørende som belysning, det er et spejl. Det er et must-have at have et spejl i dit walk-in, således at du kan tjekke dig selv ud, når du tager tøj på. En fordel ved at hænge et eller flere spejle op i din walk-in garderobe, det er, at det skaber et mere luftigt udtryk, hvilket er praktisk og smart til små rum.