Er du på udkig efter det helt perfekte garn til dit næste strikkeprojekt? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Esther garn, som er produceret af det anerkendte brand Permin. Udvalget af det lækre garn spænder utroligt bredt, hvorfor du blandt andet også har mulighed for at vælge mellem en række forskellige farver. Esther fra Permin er desuden et rigtig godt strikkegarn, der er spundet af 55% uld og 45% bomuld. Det betyder også, at Permin Esther garn er ualmindeligt godt til dig, der ønsker at strikke lækre trøjer til hele familien – det er nemlig også yderst velegnet til babyer og mindre børn, idet det tager hensyn til deres sarte hud. Er du således på udkig efter noget nyt garn, så du kan komme i gang med dit næste strikkeprojekt? Så kan du lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af Esther garn.

En perfekt kombination af uld og bomuld

Noget af det, der gør, at Esther garn er så ualmindeligt blødt, er den geniale kombination af uld og bomuld. Garnet får nemlig sin blødhed fra bomulden samtidig med, at det får sin varme fra ulden. Dette gør også Esther garn perfekt til dig, der ønsker at strikke dejligt, varme sweatre. Du behøver dog slet ikke at bekymre dig om, om det kommer til at kradse, idet der er uld i – for det gør det ikke! Er det dog slet ikke disse tanker, du gør dig om dit næste strikkeprojekt, men ønsker du tværtimod at strikke en sommerstrik? Så kan du altså ligeledes med stor fordel vælge at lave den i Esther garn, som nemlig også er et helt perfekt blandingsgarn til netop sommerstrikke.

Øko-tex certificeret garn

De mange farvemuligheder giver dig desuden mulighed for at lave strikke, der kan bæres hele året rundt. Du kan desuden også helt selv vælge, om du ønsker at lave en fin ensfarvet strik i det lækre Esther garn, eller om du ønsker at kombinere flere forskellige farver, således du kan lave et flot mønster. Mulighederne er uendelige og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skabe med dette fantastiske Esther garn. Det er desuden også værd at nævne, at Esther garn faktisk er øko-tex certificeret, hvilket betyder, at det altså ikke indeholder nogle skadelige stoffer eller kemikalier, der kan skade huden eller miljøet!