Gør det muligt at hygge udenfor også på kølige efterårsaftener med en terrassevarmer, der via infrarød stråling giver effektiv opvarmning af de flader, lyset rammer. Ved at sætte en infrarød terrassevarmer op udendørs, hvad end du bruger beslag til at montere den fra en væg eller et stativ til at holde lampen oppe, får du en energivenlig løsning til at holde komfort.

Modeller inden for infrarøde terrassevarmere har en række fordele over terrassevarmere, der kører på gas. Find din nye terrassevarmer nu – og lær i samme ombæring, hvad du venter dig.

En infrarød terrassevarmer er energivenlig

Ved gasdrevne terrassevarmere opstår der en problematik i, at meget af varmen forlader den opvarmede overflade og forsvinder ud i luften. Energi går derfor tabt, som kunne være brugt på at give dig brugbar varme. For at gøre ondt værre er spild af energi især kedsommeligt ved de gasdrevne modeller, da du er nødt til at skaffe gasflasker for at holde din varmer kørende.

Se det i kontrast til infrarøde terrassevarmere, der retter varmen i én retning, hvor varme ikke går tabt i luften mellem lampe og fladen, der skal varmes, og hvor brændstoffet blot er strøm.

Få god opvarmning for pengene

Vind blæser heller ikke varmen væk, for lyset trænger gennem det. Alt i alt er den infrarøde teknologi derfor overlegen, når det gælder at få opvarmning for pengene. Desuden levner de infrarøde terrassevarmere også mulighed for at vælge præcist det sted, opvarmning skal ske.

Undgå lugtgenerne kendt fra gasdrevne terrassevarmere

Undgå også lugtgener ved at vælge en infrarød terrassevarmer over en gasdreven varmer, da du helt slipper for at skulle forholde dig til lugtstoffer som dem, der er tilsat i gas. Som du kan se, er der både på bundlinjen, komfortmæssigt og sansemæssigt talrige fordele ved infrarøde terrassevarmere. Skal du have effektiv opvarmning, tjek da udvalgene hos forhandlere i dag.