Er du på jagt efter en lejlighed i Horsens? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvorfor du skal vælge at flytte til Horsens. Du vil blandt andet blive præsenteret for forskellige seværdigheder, som du kan finde i Horsens.

FÆNGSLET i Horsens

En af de seværdigheder som Horsens er mest kendt for, er FÆNGSLET. FÆNGSLET i Horsens er et tidligere statsfængsel, som lukkede i 2006 efter mere end 150 års anvendelse med at huse forskellige fanger. I dag rummer FÆNGSLET en række forskellige attraktioner. FÆNGSLET indeholder blandt andet et prisbelønnet museum, som – sjovt nok – handler om fængsler.

Udover at være hjemsted for et anerkendt og prisbelønnet museum, kan du også finde følgende attraktioner i FÆNGSLET:

  • Overnatningsmuligheder

  • Café og spisested

  • Forskellige iværksætter tiltag

  • Store og populære koncerter

  • Kunst- og kulturfestivaler

  • Erhvervskonferencer

Der er altså ikke nogen overdrivelse at sige, at FÆNGSLET i Horsens er en primusmotor for kulturlivet i Horsens. Hvis du vælger at flytte i lejlighed i Horsens, kan du få masser af glæde af de forskellige tilbud, som der bliver udbudt fra FÆNGSLET.

Industrimuseet

Et andet anerkendt museum i Horsens er Industrimuseet. Hvis du har nogen form interesse i, hvordan dine forældre, bedsteforældre eller oldeforældre levede, og hvordan velværdssamfundet har udviklet sig i løbet af de sidste generationer, er Industrimuseet helt sikkert noget, som du skal overveje at besøge, hvis du vælger at flytte til Horsens.

Fodbold i Horsens

Horsens er også hjemsted for fodboldklubben, AC Horsens, som spiller i den bedste danske fodboldrække. Det betyder, at du kan komme ind og se en masse gode fodboldkampe mod andre af de bedste fodbold i Danmark. Horsens har i de sidste mange år været en fast del at den bedste række i Danmark, hvorfor fodbold er en sport, der betyder meget i Horsens.