Det kan være svært at sælge sit hus, det skal der ikke være tvivl om. Men bor man i et område, hvor der generelt er mange huse til salg, eller hvor området ikke er superpopulært, kan det næsten være frustrerende svært bare at få potentielle købere til at dukke op til åbent hus-arrangementer, og derfra gå videre med et eventuelt køb. Der er dog råd at hente, for man kan som sælger gøre meget for at gøre sit hus mere attraktivt.

Står du i en situation, hvor du skal sælge dit hus, og mangler du gode råd og tips til at trække købere til, så bør du læse med her. Vi giver dig nemlig tre konkrete tips, du kan bruge til at få gennemført et salg. Så kan du og din familie komme videre til jeres næste hjem.

3 gode råd til at få dit hus solgt hurtigt

Der er meget få tricks, som ikke er blevet afprøvet før, når det gælder om at sælge sit hus, men du behøver ikke nødvendigvis at gøre noget helt radikalt anderledes fra alle andre. Meget af det, som du kan gøre for at forøge chancerne for et salg, er faktisk ting, som du nok har tænkt på i løbet af den tid, som du har boet der.

  • For det første kan du med fordel sørge for at udbedre forskellige anmærkninger ved huset. Det gælder især K3’er og andre mangler, huset måtte have. Der skal ikke være punkterede ruder eller huller i taget, når nye potentielle købere træder ind i dit hus.
  • Det er også en rigtig god ide at få ryddet op både inde og ude, når der kommer købere på besøg. Førstehåndsindtryk er utrolig vigtige for opfattelsen af et hus, og et flot og ordentligt hus giver kunderne de bedste muligheder for at visualisere deres nye hjem i husets rammer.
  • Det sidste råd, vi vil give, er at tænke ud af boksen, når det gælder den online præsentation af huset. Her kan man fx benytte sig af kreativ videopræsentation af ens hus. Det kan være med til at give et fortryllende billede af huset, som med lyd og billeder fremstilles bedst muligt.

Skal du fokusere på billeder eller videoer af dit hus?

I dag får de fleste købere interesse for huse, der er til salg, gennem de billeder, der er lagt op af huset. Billeder af huset er selvfølgelig uundværlige, fordi de giver det første indtryk af huset, og samtidig kan billederne bruges til at visualisere nye rum og indretninger.

Men typiske billeder af huse til salg ligner alle hinanden, og benytter man sig udelukkende af billeder, vil ens hus næppe stå frem fra mængden og fange en købers opmærksomhed. De fortæller nemlig ingen historie til en potentiel køber. Det er netop historien om et potentielt hjem, der er vigtig, når man skal sælge sit hus. Køberen skal kunne forestille sig et fremtidigt liv i dit hjem, og det kan en kvalitets-videopræsentation af dit hjem hjælpe dem med.

Det er altså ikke et spørgsmål om, hvorvidt du skal vælge billeder eller videoer af dit hus. Billeder er ekstremt vigtige og bør ikke udelades, men med videopræsentationer står man meget nemmere frem fra mængden. Derved giver man sig selv de bedste muligheder for et salg.