Et af de møbler, som vi bruger absolut længst tid i og omkring, er stuens sofa. Her mødes hele familien til hyggeligt samvær, uanset om det gælder fredagsslikket, lækker sushi efter en lang arbejdsdag eller seriemaraton med partneren. Sofaen skal altså kunne klare mange forskellige opgaver, og derfor er det gennem de seneste par år blevet utrolig populært at anskaffe sig en modulsofa.

En modulsofa giver nemlig nogle helt anderledes muligheder for at være kreativ i sin indretning samtidig med, at man imødekommer alle de behov, som ens sofa skal opfylde.

Alsidigt møbel, som tilpasser sig din stil og ikke omvendt

Den største fordel ved en modulsofa er selvsagt, at den er opbygget af moduler, som kan varieres og udskiftes efter behov. En modulsofa er nemlig justerbar i både form og design, hvilket gør sofaen til et utrolig funktionelt møbel. Med en modulsofa er der ingen grænser for kreativiteten, og der er derfor ofte mulighed for at sammensætte ens drømmesofa nemt, hurtigt og billigt. Det gælder uanset, om man er til den klassiske lædersofa med stålben, eller om man er til de mere prangende moderne sofaer i spændende materialer som fx en Bluemary 3-personers modulsofa i lækkert Dessin Andore velour stof.

Udover at en modulsofa giver kreativiteten fri tøjler på den korte bane, så giver en modulsofa også mulighed for at ændre sofaens design og udtryk, efterhånden som den gængse stil også ændrer sig. På den måde kan man altid følge med de nyeste boligtrends.

Byg let videre på sofaen efterhånden som behovene ændrer sig

En modulsofa er dog ikke kun smart, fordi modulerne kan tilpasses efter tidens trends. En modulsofa er også utrolig alsidig, fordi modulerne nemt kan udskiftes til at passe de praktiske behov, der måtte opstå med tiden. Det kan være, at familien forøges, så sofaen simpelthen må udvides, så der er plads til alle. Det kan også være, at man flytter i en mindre bolig, så sofaen må indskrænkes for ikke at fylde for meget i rummet.

Uanset hvad, så er en modulsofa nem at ændre på, fordi den netop består af udskiftelige moduler. Det betyder også, at en modulsofa er det oplagte valg, hvis man skal flytte fra én bolig til en anden. Med de forskellige moduler, der kan bestå af alt fra en åben ende til en bred chaiselong, kan man nemlig nemt skabe en sofa, der passer perfekt til rummets størrelse.

Har man en stor stue, kan man nemlig sagtens gå amok med de helt store sofaer med chaiselong og siddepladser til hele familien og vennerne med. En flot modulsofa til den lidt større stue kunne være en Stamford Basic 2600 hjørnesofa med chaiselong og open end, som har alt det, man forventer af en sofa. Har man i modsætning en lille stue, så er det værd at overveje sofaens størrelse, så rummet ikke fyldes helt ud af sofaen, og derved fremstår trængt.

Indfrier hele familiens behov

Det gode ved en modulsofa er, at man ikke behøver at gå på kompromis med hverken funktion eller design. Her bestemmer man nemlig selv alt fra betræk til ben samt størrelsen på sofaen. Derfor er det også nødvendigt, at man lige bruge lidt tid på at overveje ens behov til ens kommende sofa. Hvor mange skal sofaen have plads til, og hvor stort er rummet, som sofaen skal stå i? Opholder I jer i sofaen hele dagen, eller kun når der kommer gæster? Det er en god ide at stille sig selv disse spørgsmål og flere til, så man ender med en sofa, der kan bruges i mange år fremad.