I dit marketingsmateriale og i din webshop kan dine produkter kun tale gennem de produktbiller, som du præsenterer af dem.

Billederne af dine produkter er med andre ord din eneste mulighed for at vise dine kunder, hvad potentialet er med dine produkter, samt hvad deres kvalitet er.

Derfor er gode produktbilleder helt afgørende for dine kunders førstehåndsindtryk af dine produkter, når kunderne ser dem online eller i marketingsmateriale.

Her kan de ikke se og føle på produktet på samme måde som nede i butikken, og produktbilledet bliver derfor afgørende for at sikre er godt salg.

Men hvordan laver du produktbilleder, som fremviser alle de bedste kvaliteter i dine produkter, mens de på samme tid inspirerer kunden og fortæller om potentialet i produktet?

Svaret er, at du på bedst mulig vis fremvier dine produkter og alle deres kvaliteter ved at få professionelle til at hjælpe dig med at lave lækre 3D-billeder af dine produkter.

Ingen begrænsninger med 3D

Med 3D-billeder kan du skabe lige netop det udtryk, som du gerne vil give dine produkter. Du kan med andre ord få alle dine vildeste drømme opfyldte, for der er ingen begrænsninger, når du vil skabe flotte produktbilleder med 3D.

Det hele bliver nemlig lavet på computeren, og netop derfor er alting muligt. Du kan bl.a. vælge at sætte dine produkter ind i smukke udendørs omgivelse, hvilken kan være med til at inspirere dine kunder på en helt ny måde.

Du kan lave din helt egen verden, hvor du eksempelvis kan præsentere dit lækre modetøj på en smart tagterrasse midt på Manhattan, eller du kan præsentere det på en bjergskråning med sneklædte toppe i baggrunden.

Du kan eksempelvis også:

  • Indsætte dine produkter midt i junglen omgivet af store træer og vilde dyr

  • Indsætte dine produkter i andre naturomgivelser som eksempelvis en hvid sandstrand med solnedgangen i baggrunden

  • Sætte dine produkter ind på Paris’ hyggelige gader for en hyggelig og romantisk stemning

Lige meget hvad du sælger, om så det er tøj eller noget andet, kan du med moderne 3D-teknologi skabe den verden, som du mener, passer lige præcis til dine produkter, og som vil skabe det bedste grundlag for et bedre salg.

Det er kun din fantasi, som sætter grænser for, hvor dine produkter skal ende henne, hvilket lys der skal være, hvordan vejret skal se ud og meget, meget mere.

Billigt og nemt alternativ

Noget af det bedste ved 3D-billeder er, at det hele kan gøres til en rigtig god pris, da alt sker hjemme fra et kontor og på en computer i Danmark.

Du skal med andre ord ikke betale for dyre fotosets, hvor fotografer og andre skal have store summer i løn, og du skal ikke betale for at fragte hele holdet og dine produkter til afsidesliggende egne for at lave de perfekte billeder.

Derfor kommer det hele også til at gå meget hurtigere, og du skal ikke bekymre dig om uforudsigelige elementer som eksempelvis vejret.