Drømmer du om en mere stilren bolig? Der er mange forskellige måder, en boligs indretning kan tage sig ud. Hvis man finder en stil, man holder af, kan det bringe ro til øjet og glæde i sindet at tilbringe sin hverdag i stilrene rammer. Her er et par tips til, hvordan du opnår stilrenheden.

Brug de rette dekorationer

Noget af det, der virkelig kan løfte et hjem fra bare at have nogle møbler til at have smuk og gennemført indretning, er ved at benytte de rette pynteting. Undersøg som udgangspunkt hvilke materialer og farver, der vil passe godt sammen med den stil, du har valgt selve møblerne efter. Er det en eklektisk stil, vil det give mening med mange farver. Har du valgt minimalistisk nordisk design, er neutrale farver og naturelementer vejen at gå. Tilføj smukke lysestager med farvede lys, flotte HAY puder til sofaen eller et unikt maleri, som passer ind i stilen.

Pak rodet væk

Selvom man måske har brugt masser af tid og penge på flotte designmøbler og pynteting, så kan det alligevel miste det stilrene udtryk, hvis der roder over det hele. Brug gerne tid på at gennemgå dine ejendele og finde ud af, hvor meget du stadig gerne vil beholde og har nytte af. Når du har rodet ud i tingene, kan du lave nogle opbevaringssystemer, så alting har en plads. Når rodet kommer væk fra overfladerne, vil det stilrene kunne komme til udtryk.

Elementer der passer sammen

En vigtig regel, når det kommer til stilren indretning, er ikke at blande for mange stilarter med hinanden. Det kan nemlig skabe et rodet udtryk, hvis man har valgt at indrettet med for mange stilarter blandet sammen på en gang. Prøv derfor i hvert rum at begrænse dig til en eller to stilarter, så du lettere kan skabe god sammenhæng imellem tingene.