Smykker er en god måde at sætte sit eget personlige præg på et outfit. De kan give det samme outfit mange forskellige udtryk, selvom det ”bare” er små kæder og sten. Nedenfor kan du læse om tre smykketrends, som vi vil se meget mere til i 2021.

Lag på lag

Du kan lige så godt vænne dig til lag på lag. Det fede ved den her trend er, at smykkerne kan blandes på kryds og tværs samt bruges alene, så man kommer langt med få simple smykkeindkøb.

Man ser især lag på lag, hvis man kigger på yngre kvinders øresmykker. Her er det blevet meget moderne at have 2 eller 3 øreringe i hvert øre.

Det at have flere huller i ørene er ikke længere forbundet med et hårdt miljø, det kan lige så godt skabe et elegant og feminint look.

Lad mig give dig et eksempel med Julie Sandlau øreringe. Her kunne man f.eks. have Primula modellen i det ene hul og Chancelier øreringen i det andet. Man kunne også koble det med en ørestik eller en minimalistisk guldring. Mulighederne er uendelige, når man arbejder med lag på lag.

Statement-halskæder

Når du bærer et statementmykke, er det omdrejningspunktet for dit outfit. Det er det alle vil se på og tale om. Hvis statementsmykker er nyt for dig, kan du starte med at parre dem med simple outfits. På den måde, får de lov at stråle, og du får løftet dit outfit til nye højder.

Hvis du vil prøve et statementsmykke, kan du starte med en grov guldkæde. Det er den, der har været på alles læber det seneste stykke tid. Den er heller ikke alt for vovet, så det kan være et godt sted at starte.

Generelt er det guld, du skal gå efter, hvis du vil følge modetendenserne. Du kan også tilføje farver, hvis du virkelig vil med på noderne.

Perlesmykker

Perlesmykker er poppet op igen. De var meget populære blandt rige mennesker førhen. Du kan sikkert også finde perlesmykker hjemme hos din mor eller bedstemor, for de er en trend, der bliver ved med at genopstå.

Tidligere var perlerne forbeholdt de rigeste af de rigeste, for de havde en pris, der gjorde dem uopnåelige for almindelige mennesker. Det har heldigvis ændret sig. Ægte perler er stadigvæk dyre, men alt efter størrelse, design og kvalitet kan de findes i prislejer, hvor mange danskere efterhånden kan følge med.