For mange fungerer stuen som et samlingspunkt for familien efter en lang dag. Det er her, der slappes af, snakkes og hygges. Med indretningen kan du trække stemningen i ethvert rum i lige netop den retning, du ønsker. Vil du gerne skabe en hjemlig stemning i din stue, spiller indretningen derfor en stor rolle. Og hvordan du helt præcist opnår en hjemlig indretning, det kan du læse mere om i denne artikel.

Skab en hyggekrog

Elsker du at slappe af med en god bog, en kop te eller noget helt tredje? Så bør du etablere en hyggekrog i hjørnet af stuen, hvor du kan få ro til netop disse ting. For at etablere den perfekte hyggekrog, så får du brug for følgende:

  • En komfortabel lænestol. Mangler du en, så besøg vidaXL og se alle lænestole her.

  • Et blødt tæppe og fine pyntepuder til at gøre hyggekrogen ekstra behagelig.

  • En standerlampe til at belyse hyggekrogen.

  • Et lille bord, der kan stå ved siden af lænestolen.

Bring personlige elementer ind i indretningen

Personlige elementer kan på ingen tid gøre indretningen af din stue langt mere personlig og dermed hjemlig. Det kan være arvestykker, nipsgenstande eller en billedvæg med billeder af hele familien. Mulighederne er mange, og det handler for dig om at finde ud af, hvordan du på bedste vis kan bringe dit personlige touch ind i indretningen – uden at det tager overhånd, naturligvis.

Varm belysning er vejen frem

Synes du ikke, din stue fremstår hjemlig? Så kan det skyldes dit valg af belysning. Er belysningen i rummet meget kold i tonen, kan du forsøge at skifte pærerne ud med varmt og stemningsfuldt lys. Som regel er det, hvad der skal til, hvis du gerne vil skabe en langt mere rar, hyggelig og hjemlig atmosfære i din stue.