Rødovre, Rødovre, Rødovre

Man kan bare ikke komme udenom det. Rødovre er et fantastisk valg. Det er ikke mindst en fantastisk by i sig selv, der er rig på det meste. Man får rammen af byliv kombineret med stadig mere natur og flere udendørs aktiviteter. Samtidigt er der den uløselige og ekstremt positive forbindelse til København. Det er nemlig enormt nemt ikke bare som privatperson at komme fra København til Rødovre, men også for en mulig virksomhed. Det er den ideele beliggenhed for enhver virksomhed, der ønsker at holde alle import- og eksportmuligheder åbne. Lad jer aldrig mere begrænse af transport med ledige erhvervslokaler i Rødovre.

Endnu engang kommer containeren dig til gode!
Der er mange ting, som man kan bruge en container til. Nogle af de helt vilde, også dem, som nogle vil beskrive som alternative, får intet mindre end et hjem ud af dem. Det er vi nok godt klar over, at du ikke er interesseret i. Pointen i det er mere, at hvis en container er god nok til at bo i, så dur den helt sikkert også til en masse andre formål.

Når du, som dig og din virksomhed stærkt burde overveje, river pløkkerne op og flytter virksomheden til Rødovre, så kræver det ikke bare én, men flere flytninger. Der er den private og så er der den, hvor selve virksomheden, kontoret og firmaet i hele sin essens skal flyttes. Begge disse flytninger kræver en hel masse. Men her kunne man tænke smart. Man kunne nemlig bruge en container. Det er særligt smart for dig, der har tænkt dig at føre virksomhed efter flytningen. Du kan nemlig udnytte denne her container, som du har pådraget dig ved flytningen, som lager. Ja du hørte rigtigt. Brug en container til lager for virksomheden og spar både leje på et ellers så dyrt lokale og en masse andre omkostninger.