Hos SMOKE-IT finder du en oversigt over deres håndplukkede udvalg af det bedste på markedet inden for e-cigaretter. De forhandler 100% originalt kvalitetsudstyr fra de største brands og de mest innovative producenter. De sørger for altid at have det nyeste og mest populære modeller, samt at have gode tilbud på billige basis e-cigaretter til dig, der er nybegynder.

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige e-cigaret, der passer bedst til dine behov. Du er altid velkommen til at kontakte smoke-it.dk, hvis der er noget du er i tvivl om. De står altid klar til at hjælpe og vejlede dig til at finde det helt rigtige for dig.

Deres e-cigaretter er de bedste på markedet og hos dem får du med sikkerhed en god oplevelse samt en god damp. En e-cigaret fungerer på den måde, at den først opvarmer den flydende e-væske i en af de mange brændere. Herefter omdannes e-væsken til damp. Du kan vælge din helt egen favoritvæske ved at prøve dig frem, så du inhalerer lige netop den aroma, der passer til dine smagsløg – dette er nemlig helt forskellige, da alle har forskellige personlige præferencer til dette.

Hvorfor er en e-cigaret et bedre valg?

Hvis du er vant til at ryge normale cigaretter, er der mange fordele ved at skifte til en e-cigaret. For det første opnår du en kæmpe besparelse i din økonomi. Hvis du eksempelvis ryger én pakke cigaretter om dagen, vil du kunne opnå en besparelse på op til 80%. Udover dette slipper du også for gule misfarvede tænder, tøj der konstant lugter af røg og dårlig cigaretånde. Den fungerer ved, at batteriet bliver aktiveret, når du trykker på knappen i siden på den, hvilket sender strøm op til din brænder så den begynder at opvarme din e-væske, som herefter bliver til damp, som du kan indhalere.